Logo
Nyomtatás

Keress klubot, keress partnert

Üdvözlünk az oldalon!

Weblapunkat azért hoztuk létre, hogy a swinger világával most ismerkedőknek, illetve a már rutinosabbaknak is valami segítséget nyújtsunk eligazodni ebben a környezetben.

 

Próbálunk objektíven közelíteni mindenhez, nem elkötelezve egyik klub felé sem, és talán így megteremthető az az egyensúly, ami sajnos nem igazán lelhető fel a klubok közt. Persze egy-egy hely elkötelezett hívei is próbálják saját kedvencüket szebb fényben feltüntetni, de sokszor az egészséges konkurencia is aláás egy-egy helyet akarva-akaratlanul. Hogy objektívek maradjunk a klubok ismeretetői minden esetben az adott hely saját bemutatkozása az internetes felületéről, tehát nem a mi véleményünket tükrözi, elkerülendő hogy valami szubjektív dolgot fogalmazzunk meg.

A másik ok, hogy az oldalt létrehoztuk, mert sokan keresnek partnert ilyen látogatásokra, de elég idegörlő lehet számukra minden klub üzenőfalán bejegyzést tenni ( Már ahol még lehet! ) és várni a lehetséges partnereket, vagy épp csemegézni a lehetőségekből. Nekik is próbálunk egy társkeresőt, illetve rögtön egy helykeresőt is összehozni itt, úgy, hogy ezeket az igényeket ki tudjuk számukra elégíteni.

Amit jó tudni... Érdemes elolvasni!

A törekvésünk és célunk nem kicsi, ezzel tisztában vagyunk. De talán a lelkesedésünkkel sikerülhet csökkenteni a menet közben felmerülő problémákat. Igyekszünk folyamatosan alakulni, változni, a Ti igényeiteknek megfelelően. Ezért lesz az oldalon egy olyan rész ahol a hibákat, ötleteket és "kívánságokat" várjuk.

Örülünk hogy rátaláltál az oldalunkra!

Az itt található kérdőívvel pedig sokat segíthettek nekünk!

 
Utoljára frissítve:kedd, 25 augusztus 2015 09:02
Swingerpartner - 2013-2017