Belépés

Egy korszak véget ért...

Egy szomorú hírt kell megosztanunk Veletek, a swingert kedvelő olvasóinkkal. Bezárt egy klub, amelyet sokan kedveltek. A Royal Excellence is egy emlékké vált.

Sajnáljuk!

Attila a következő üzenetet küldte el nekünk:


Ma este valami........véget ért!

„Búcsú”

Kedves Swinger Rajongók, egy sajnálatos tragédia miatt a ROYAL EXCELLENCE többé nem nyitja ki kapuit a nagyközönség előtt!
Nekünk is szomorú hír de tudomásul kell vennünk, szomorú, hogy ezen a napon következett be.
Reméljük, hogy nagyon sokaknak tudtunk örömet szerezni az elmúlt időben Klubbunkkal. Nagyon sok köszönetet szeretnénk mondani nektek akik hétről hétre nálunk szórakoztatok és emeltétek az esték színvonalát, tudjuk, hogy voltak olyanok is akik nem de még többen akik nagyon jól érezték magukat. Mi is mind a többi klub szerettünk adni nektek valami mást, valami egyedit valami különlegesen varázslatos dolgot. Reméljük, hogy sokakban fognak még hosszú ideig élni a Klubban eltöltött emlékek. Mi is nagyon jól éreztük magunkat veletek, és mindannyiunk nevében köszönjük nektek.
Ma este valami mással valami többel szeretnénk elbúcsúzni tőletek. Szeretnénk adni valamit ami több mint amit megfoghattok, elérhettek, megszerezhettek a hétköznapok során.
Nagyon jó látni, hogy ennyi kulturált Swinger barát ember él kis hazánkban. Kérlek titeket, hogy a továbbiakban is emeljétek itthon és külföldön a klubbok színvonalát látogatásotokkal. Sok emberrel találkoztunk, több fajta vággyal, és mi úgy gondoljuk, hogy
ezek igazán akkor tudnak beteljesedni ha mindenki a maga vagy partnere segítségével ezt kellő odafigyeléssel teszi mások fele. Ne féljetek megfogni egymás kezét, kérdezzetek bátran, élvezzétek ki a pillanatot amit ez a fajta szórakozás adhat nektek. Fogadjátok el tisztelettel a Nem et és használjátok ki az Igen adta lehetőséget.
Ma este valami végleg véget ért....valakinek csak álom marad, valakinek meg egy életre szóló valóság.
Még egyszer köszönjük nektek az elmúlt közel egy évet. A weboldalon és telefonon elérhetőség még elérhető, talán valamikor valahol még lesznek jó Partyk, a Royal Excellence zászlója alatt.

Baráti üdvözlettel és Tisztelettel mindenki felé.......

Attila
„R-E”

Utoljára frissítve:szombat, 10 május 2014 14:39

Belépés / Regisztrálás