Belépés

Kérdések és válaszok

Az előző cikkekben említett kérdőívünkre sok-sok fura  és tanulságos kérdést is kaptunk. Ezekből szeretnénk most párat felsorolni, illetve a saját szemszögünkből azt megválaszolni

Sokan félnek az előítéletektől, nem tudják milyen egy klub vannak "nyitott napok" ?
- Nem egy klub lehetőséget teremt arra, hogy bejelentkezve megnézzék az érdeklődők a klubot. Illetve van ahol a lehetősége meg van még az ismerkedésnek is, majd a nyitott időszak után akár ott is lehet maradni, elmélyedve az erotika és swinger világábanNem egy klub lehetőséget teremt arra, hogy bejelentkezve megnézzék az érdeklődők a klubot. Illetve van ahol a lehetősége meg van még az ismerkedésnek is, majd a nyitott időszak után akár ott is lehet maradni, elmélyedve az erotika és swinger világába

60 év felettiek estéjét is rendezzék meg...
Ahogy alsó úgy felső korhatár sincs egyik klubban sem. Aki jól akarja magát érezni, annak ez sikerülni is fog, a korától függetlenül. Más kérdés hogy ezt megszervezni, hogy lesz-e hasonló korral bíró vendég, nem könnyű! Ahogy alsó úgy felső korhatár sincs egyik klubban sem. Aki jól akarja magát érezni, annak ez sikerülni is fog, a korától függetlenül. Más kérdés hogy ezt megszervezni, hogy lesz-e hasonló korral bíró vendég, nem könnyű! 

Szoktak valahol álarcos bulit szervezni?
- A kérdőiv klubfüggetlen próbál lenni! Így a válasz is: Vannak tematikus esték, így lehet hogy lesz valahol álarcos buli!

Napközben is vannak bulik?
- Van klub, ahová elmehetsz napközbeni swinger programokkal. Az adott helyet viszont meg kell keresni, egyrészt itt nem reklámoznánk, másrészt pedig amire igény van, azt valósítják meg. Kis utánjárás itt az oldalon vagy a világhálón segít választ adni a kérdésedre.

Lehet előre tudni, mennyien lesznek? 
Erre a válasz mindenhol az lesz hogy nem. Olyan választ kaphatsz egy-egy klub telefonszámán érdeklődni hogy mennyien szoktak lenni adott napon, viszont azteljesen a véletlenen múlik hogy tényleg mennyien lesznek. Aki sokat járt klubban már tudja hogy sem az időjárással, sem az évszakokkal nehezen összekombinálható a létszám.

Vidékiként fontos az ottalvás lehetősége, így ha erre nincs mód, nem tudunk elmenni.
- Ha tudjátok melyik klub a cél, fel kell őket hívni, hogy ezzel a lehetőséggel náluk lehet-e élni.

Miért nem létezik olyan club ahol a szóló férfiak száma nem korlátozott és nem 3-4 szer drágább nekik a belépő?
- Hm! Van olyan klub, ahol egyes napokon nincs nagy korlát a férfiak számára. A legtöbb klub a párokhoz képest állapítja meg a szóló férfiak hozzájárulásának mértékét, de hogy ez háromszoros vagy négyszeres legyen, ilyenről nem hallottunk még. De lehet létező jelenség, csak mi nem tudunk róla.

Lehet-e NEM szexelni senkivel? Nem néznek ki, ha nekem mégse sikerül rászánni magam?
- Miért ne lehetne csak nézelődni? A klubban semmi se kötelező, így szexelni sem az! Így nem foglak kinézni! Egy klubban először járó pártól, szóló nőtől vagy férfitől sem várják el, hogy szexelnie kellene.

Érdemes lenne 1-2 napos partykat rendezni!
- Van néha egy-egy klubban non-stop este. Viszont ha nincs rá igény, akkor ez nem éri meg sem az üzemeltetőnek sem az ott lézengő 1-2 vendégnek...

Általában melyik korosztály látogatja a a swinger klubbokat?
- Az átlag kitalálható, 30-40 évesek. Fiatalabbak és idősebbek is vannak természetesen de ennek pontos eloszlására bármit is tippelni lehetetlen! Pontosan úgy, mint a létszámról.

Tematikus estek, bulizós zenék hol vannak?
- A legtöbb klub hétvégi programja valamilyen szinten tematikus. De ez csak egyfajta iránymutató dolog, semmi se kötelező. Így ha mondjuk fehér esték vannak, és te feketébe mész, nem fognak kinézni, max jobban észrevesznek! Hogy bulizós zene hol van? Mindenkinek más a zenei ízlése. Nehéz lenne minden igénynek megfelelni.

Miért nem akarnak beszélgetni, ismerkedni az emberek?
- Mert sajnálatos módon sokan nem tudnak kommunikálni, és a másik embertől várják a megoldást.

Utoljára frissítve:szombat, 10 május 2014 14:38

Belépés / Regisztrálás