Belépés

2014 - apró változások

Még az év elején járunk, így talán még nem késő boldog és sikerekben, élményekben gazdag újévet kívánni azoknak, akik az oldalunkat használják, vagy épp a Facebook profilunkon nézelődnek.Ebben az évben is arra fogunk haladni, ahogy az oldalt indítottuk. Azaz a klubok eseményeit, programjait próbáljuk egy helyen összefoglalni azoknak akik ezt a fajta szórakozást keresik.

A tematikát sem nagyon variáljuk már, hiszen van közel 300 tagunk, aki vagy megszokta már azt ami van, vagy törölte magát és elmenekült. De azok, akik maradtak megérdemlik hogy nagyon nagy változást nem kell megélniük az oldal használatával kapcsolatosan.

Összefoglalva a dolgokat amire továbbra is számíthattok ebben az évben:

  • A működő klubok elérhetőségét, ismertetőjét 2 féle módon is meg lehet találni. Egy, a klubok felsorolását tartalmazó részben, illetve egy másik részen ahol az ország régióira bontva kereshettek több féle szempont alapján klubot.
  • A hét napjaira lebontott eseménylistát is találtok hogy hétfőtől szombatig megtaláljátok azt e helyet, ami Nektek épp megfelel. Kiemelt partnereink továbbra is az oldal felső részén jelennek meg.
  • Az oldal nem kimondott partnerkereső, mint több erre szakosodott oldal, ennek ellenére mód és lehetőség van tagként regisztrálni, így felíratkozni egy-egy programra, amire elmennétek, vagy épp érdekes. Ez kötelezettséggel nem jár, talán épp ezért is kevesen használják? Rajtatok múlik. Az adatlapon az előző év állandó slágerét, a dohányzás kérdését is felvettük a választható opcikók közé. Így aki dohányzó vagy épp nem dohányzó partnert keres, megtalálhatja azt! Ugyanígy a kedvenc klub, klubok is bejelőlhetőek az adatlapon.Így rettentő gyorsan kiválogatható az, hogy ki hova jár, ki lehet számára érdekes. A figyelmet azért felhívnám, hogy ezek opciók, így van olyan tagunk aki ezt - még - nem töltötte ki!
  • Ha egy klub megszűnik és esetleg az oldalon ennek még nincs nyoma, akkor segítsétek munkánkat egy rövid email üzenettel, de ugyanígy, ha egy új helyről tudtok vegyétek fel velünk a kapcsolatot. A naprakész információ Nektek is segítség, de nekünk is.

Reméljük hogy idén szépen lassan tovább sokasodik a közösség!

 
 
 
Utoljára frissítve:szombat, 10 május 2014 14:34

Belépés / Regisztrálás