Belépés

Swinger körkép - kórkép 2014

Mindig vannak emberek, akiknek új a swinger. Maga az életmód, az élmény. És ez így is van helyén. Viszont az új emberek felvetnek kérdéseket, amelyek akár örökzöldek is.  Hogy kik járnak klubba, miért járnak, mit szeretnének illetve hogy a klubba járók mire vágynak.

Minden klub megküzd dolgokkal. Értjük itt rajta a dohányzást, italozást, mint örökzöld témát. Vagy a klubba járó párokat akik kizárólag csak nőt szeretnének. De a szóló nők és szóló férfiak esetét is körbe lehetne járni.

Talán szép sorban lenne a legcélszerűbb!

  • Dohányzás : Az emberiséggel közel egyidős ez a szórakozás. Nem kell ezt titkolni, nem kell szégyelni. Sokan dohányoznak ma is. Viszont lassan ez már lerágott csont. Akit érdekel a véleményünk erről, egy korábbi cikkben olvashat pár gondolatot a témáról.
  • Italozás: Sajnálatos dolog, hogy vannak emberek, akik úgy érzik, alanyi jogon jár neki annyi elfogyasztandó alkohol amibe az ott tartózkodása kerül. Nem hisszük, hogy bármelyik klubba járó vendég szívesen tölt együtt időt egy kapatos, önmagáról alig tudó valakivel. Szomorú dolog, hogy van aki úgy gondolja kell neki annyi alkohol hogy bátor legyen. Ha valaki megiszik egy pohár bort, pezsgőt, vagy valami kis alkoholt, az még elmegy, hiszen van aki ebből nyer bátorságot. Viszont sajnálatos, hogy egyre több vendéget látni ilyen helyen erősen italos állapotban. Erre oda kell figyelni a klubok üzemeltetőinek.
  • Párok, akik csak lányt keresnek: Ez is egyfajta swingeres örökzöld. Vannak klubok, illetve esték, ami arra épít, ami a swinger alapja sokak szerint: a párok újszerű élményeinek megélésére. Ha párok keresnének párokat, mindenki kölcsönös örömszerzésére, ebből nem is lenne gond. Viszont sok olyan pár van, akik csak és kizárólag női partnert keresnek, hogy egy olyan hármast éljenek meg, ahol 2 nő egymással is van és a jelen levő férfipartnerrel. Na most ha páros az este, akkor itt mindenképp lesznek olyan férfiak akiknek nem jut semmi. Már ha van olyan pár, ahol a férfi lemond az örömökről hogy párosa nőtagja más párhoz csatlakozzék. Gond nem lenne, ha a dolgok oda-vissza működnének, de sokan arról hallani se akarnak hogy párosuk nőtagja más párhoz csatlakozzék klubban egyedül. És itt jön a gond ugye. Mert szóló nőből annyi nincs klubban, sőt a világon se, amennyire igény lenne! Van megoldás erre? Csak a tolerancia, az adok-kapok, de sajnos sok olyan férfi van, aki hallani se akar arról hogy az ő nőjét - akit szinte birtokol - más is megközelítse.
  • Szóló nők, szóló férfiak: Ez egy rendkívül kényes téma. Sok pár azér megy klubba, hogy szóló nővel édesítség meg a kapcsolatot és erre vágynak igazából. Viszont vannak szóló nők, akik nem párokhoz akarnak csatlakozni, hanem inkább férfivel, férfiakkal alakítaná az esti programját. Sőt... vannak olyan párok, ahol a női fél is nem párokhoz csatlakozna hanem inkább férfiakhoz, párok férfitagjához akár. A másik oldalon pedig ugye a szóló férfiakat kell megmelíteni. Bár ugye a swingert sokan alapvetően páros szórakozásnak fogalmazzák meg, de mi még is úgy gondoljuk, ha a szóló nőkre van igény, a szóló férfiakra való igényt is tudni kell elismerni. Sok pár, aki nem tudja kezelni a férfiak jelenlétét, közeledését, úgy reagálnak hogy a szóló férfiak nem tudnak viselkedni, nyomulnak, erőszakosak. Pedig lehet hogy csak annyiról van szó, hogy a páros, akihez a szóló férfi közeledne csak is női közeledést fogadna el. Sajnálatos tény, hogy vannak szóló férfiak, akik nem tudják elviselni az elutasítást, de az is szomorú hogy sok pár egyszerűen nem akarja elfogadni a férfiak jelenlétét klubban.

Hogy igazából mi a jó, mi a járható út a klubokban? Ezt nem fogja soha senki se megfogalmazni. Mert nem lehet. Képtelenség tudni hogy egy estén egy klubba mennyi pár, szóló nő és férfi fog elmenni és hogy az ott tartózkodó társaság majd hogy fogja egymást elfogadni. Minden klubos este egy szerencsejáték, ráadásul szinte bekötött szemmel! Aki épp ott van, annak oda kell figyelni a dohányzásra, az italozásra és egymásra! Csak is így lesz egy este olyan emlék, ami miatt aki rákapott a klubos dolgokra, újra és újra elmenjen. Mert nincs két egyforma este. Persze ez csak akkor igaz, hogy a swinger élmémyt ad, ha valaki nem rutinból megy, minden napját, hétvégét ilyen helyen töltve, hanem spontán. Minden klub más, klubok zárnak be, vagy épp a most működök küzdenek hol látogatóhiány miatt, vagy épp telítettséggel. És persze ott vannak még a klubok rajongói akik a kedvenc helyüket védik, a többit pedig próbálják időnként befeketíteni. Meg kell említenünk a klubok mellett megjelenő privát bulikat, privát swinger rendezvényeket is. Persze lehet egy magánrendezvény is csodásan klassz, de azért más szórakozni egy direkt erre kialakított helyen vagy egy magánházban, bérelt panzióban. Mi továbbra is a klubok rendezvényeiről fogunk az oldalon nektek beszámolni, programjait összegyűjteni.

 
 
Utoljára frissítve:szombat, 10 május 2014 14:45

Belépés / Regisztrálás