Belépés

Ötletek, hogy sikeresebb legyen a swingerklub látogatás

Minden embert, - legyen nő, férfi vagy épp egy pár - érint az a probléma hogy nehéz megtalálni azt a partnert, partnereket akivel egy klubos este mozgalmassá és nem unalmassá válik. Sokféle ötlet és próbálkozási lehetőség is szóba jöhet.

A legkézenfekvőbb megoldás, hogy sok klub üzemeltet partnerkeresési célból fórumot vagy üzenőfalat. Az emberek itt próbálják magukat ismertté tenni és emailben várják legtöbben a megkeresést. Van aki nem is ír semmit sose magáról csak vadászik az email címekre. Hogy ennek milyen  a hatásfoka, az tudja, aki próbálta már.

Megint mások társ- és partnerkereső oldalakra regisztrálnak. Ilyen oldalakból rengeteg van és mivel nem egy-egy klubra célirányosak ezek az oldalak, a hatásfoka, hogy valaki épp oda fog menni mint a partnert keresők bizony elég kicsi. Itt is megfigyelhető hogy vannak akik úgymond hírdetnek, hogy hova mennek, kit keresnek, mások pedig kitöltetlen adatlappal vadásznak a partnerre.Viszont egyik megoldás sem jó, hiszen ezek még nem klubban történt ismerkedések, egyfajta előszoba, hogy történhessen klubban is valami.

De mi a helyzet a klubokban? Aki új, akinek idegen még ez a közeg, nem tudja mit csináljon, hogy közeledjen vagy épp ismerkedjen. Tegye a szívére a kezét az olvasó, ki nem retteg attól hogy elutasítják? Ez is félénkebbé tesz mindenkit. A csalódás nem lendíti a libidót! Pedig ha mindenki csak vár a másikra, hogy majd megszólítják bizony hamar eltellik az este és a várt és vágyott élmény és siker könnyen elmaradhat.

Ezt a fajta ismerkedést próbáljta meg két klub a napokban ( 2014. március közepén írodtak ezek a sorok )Az egyik helyen az érkezők karszallagot kapnak, amivel jelezni tudják a többi ember felé, hogy kinek a közeledésére számítanak. Párt keresnek, vagy csak szóló nőt vagy épp szóló férfit. Így meg van a lehetősége annak hogy például egy szóló nőre vágyó párt nem fognak zavarni a szóló urak. Persze ha valaki mindenkire nyitott, akkor akár mindhárom karszallagot is felveheti.A másik klub pedig egy-egy sarkot alakít ki azoknak a pároknak, akik szóló fiúkra vágynak, és egy másikat azoknak akik kizárólag párokat keresnek. Ez az ismerkedés lehetőségét megteremti bár azért vannak benne nyitott kérdések, minthogy ha már történik erotika is a klubban az összeismerkedett partnerek közt, akkor ott ugye a nézelődő pár, vagy szóló férfi nemt tudja csatlakozhat.

Mindkét ötlet jó kezdeményezés, és örülnénk ha lenne majd az eredményekről valami visszajelzés!

 
Utoljára frissítve:szombat, 10 május 2014 14:43

Belépés / Regisztrálás