Belépés

Merlin

Merlin

Swinger Dreamland - szombatra egy kis változtatás

A Dreamland Swingerklub a szombati programját megváltoztatta

Régebben míg a Dreamland Swingerklub péntekre a szóló férfiak létszámát kevésbé korlátozta, a szombatokat páros estéknek vezette be. Egy időben viszont próbálták a szombati létszámokat is változtatni , így a szigorú páros jellegtől eltekintettek.
Július kettőtől viszont szombat este kizárólag párokat fogadnak, amelyre a hozzájárulás 12.000Ft/pár és tartalmazza a korlátlan étel és italfogyasztást is.

Bővebben...

Budapesten is bezárt egy klub

Martini Swinger Club - Budapest

Sajnálatos és szomorú hír. Budapest egyik aránylag új, és nagyon szép klubja is bezárt. 

Bővebben...

Új klub Budapesten - Black Diamond

Black Diamon Swinger Club - szerdán, péneken és szombaton.

Egy új klub, látogatható Budapesten, saját bevallásuk szerint egy házibuli jellegű hely! Sok-sok sikert kívánunk nekik. A klubról további informácók a "Működő klubok" menüpontban olvashatóak.

Bővebben...

Black Diamond Swinger Club

Black Diamond Swinger Swinger Club

1147 Budapest, Istvanffy utca 62.

Tel: +36 30 627 58 41, Email: blackdiamondswingerclub@gmail.com

 

A Black Diamond Swinger CLUB egy családias, kizárólag házibuli jellegű találkozóhely. Elsősorban saját örömünkre hoztuk létre, de ahogy nőtt az érdeklődés egyre jobban bővítettük a palettát és jelenleg PÁRKÉNT üzemeltetjük, saját, állandó helyünkön a CLUB-ot. Irányelveink közé tartozik, hogy figyeljük a minőségre és a jó hangulatra, valamint a nemek arányára. Az eddigi tapasztalataink alapján, próbálunk a korosztályra is ügyelni, de persze ez a legnehezebb. A Szex határtalan és mi szeretjük élvezni. Exhibicionista és Hedonista hajlamaink vannak, melyeket szeretünk kiélni, de szeretjük megismerni és megválogatni a partnereinket. Udvarolj kicsit!

Nekünk a vendégek az elsők és az Ő kényelmük a fontos.

Ha szeretnél minket megismerni és látni élőben is várunk szeretettel!

Forrás: Kattints ide!

 

Telefon: +36 30/ 627 58 41 ( VIBER van hozzá)

 
SKYPE: sofieadamswinger

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bővebben...

Swinger Dreamland - változás

A Dreamland Swingerklub eddig is biztosított egy kis kedvezményt a hűséges látogatóknak.

És ez a továbbiakban is megmarad. 2016 január 22-én péntektől új kártyarendszer lép érvénybe. A régi "matricás" kártya lecserélhető személyesen a klub recepciójánál. Így mindenki, az eddig matricás kártyája helyett egy névre szóló kártyát fog kapni!

Bővebben...

Szünetel a Sunshine

Nyáron nyitott a keszthelyi Sunshine swingerklub. A napokban jött a hír hogy "költözés miatt" a klub nem üzemel.
Reméljük a költözés csak átmeneti és tavasszal a Balaton régiójában is üzemelni fog újra a klub. Szurkolunk nekik!

Bővebben...

Amit jó tudni a Swingerpartner oldalról

Többen feltettek kérdéseket, amelyekre itt próbálunk választ adni, illetve pár - véleményünk szerint fontos - információt is megosztunk veletek.

 • Lesz fizetős része az oldalnak? 
  Nem, nem lesz fizetős a lap! Bárki regisztrálhat, bárki válthat üzenetet másokkal, igyen. Van napi korlát, de ezt még senki se érte el! És az ingyenesség a jövőben is megmarad.
 • Miért nincs fenn sok fotó?
  A válasz egyszerű: mert nem raknak fel az emberek fotókat csak úgy magukról. Nem fotókat nézegetni kell egy ilyen, vagy hasonló oldalra járni. Képgyüjtőgetős lap pedig an épp elég.
 • Kik láthatják a fotókat?
  Ez csak is rajtad áll. Minden albumba feltöltött kép láthatósága a tulajdonosától függ. Lehet a kép publikus, így regisztrált és nem regisztrált tag is láthatja. Lehet függővé tenni regisztráltágtól is, így aki nem lép be az oldalra, nem látja a fotókat. És csinálhatsz személyes albumot is, amit csak ismerőseid láthatnak ( vagy akár csak Te magad! :D )
 • Miért van fórum és csoport funkció?
  A fórum 99%-ban nyilvános. Azaz az ott írott dolgokat, kérdéseket és arra adott válaszokat bárki láthatja. Nagyobb beszélgetések, viták és élmények helye.
  A csoport már zártabb, csak is azok látják a tartalmat akik az oldalon regisztráltak, és inkább egy-egy gyors kérdés átbeszélésére ideális. Viszont a csoport akár közös programot is szervezhet, azaz "eseményt" hozhat létre.
 • Nem látszik aktivitás a lapon!
  Nagyon óvatosan jelezzük: Azt hogy a fórum épp áll, nem azt jelenti hogy egy oldal nem működik. Az emberek használják és kihasználják a privát üzenetküldés lehetőségét, van a háttérben jelentős mozgás. Viszont az is jelemző az oldalra - és minden más társkereső lapra - hogy sokan létrehoznak egy adatlapot és várják a kapást. Azt a bizonyos sültgalambot ne várja senki, ha valaki nem kommunikál pontosan úgy jár mint klubban: Egyszerűen nem lesz semmi sikerélménye!
Bővebben...

Swingerpartner - tagság, létszám

Elérkezett az az idő, amikor a már inaktív, vagy épp az oldalt sose használó, de regisztrált felhasználót töröljünk az oldalról. Nem szeretnék abba a hibába esni, hogy bárkit megtévesztünk az itt regisztrált létszámmal. Nem látjuk értelmét, hogy több ezer, sőt tízezer embert gondoljon bárki az oldal mögé. Akit érdekel a swinger világa azt azért tudja, hogy ez nem egy több ezres közösség. Az érdeklődők száma igen nagy, ez ellenben tény!

Tehát amit most teszünk: töröljük azokat a felhasználókat, akik sose léptek be az oldalra, illetve azokat is, akik több mint 1 éve nem léptek be. Minden felhasználó, aki több mint 1 éve regisztrált és nem lépett be egy alkalommal se, kapott egy e-mail üzenetet,hogy 30 napja van aktivizálni magát, vagy töröljük a felhasználói nevét, üzeneteit, képeit. A fórumbejegyzések viszont megmaradnak továbbra is!

Szeretnénk az oldalt úgy üzemeltetni, hogy akik itt maradtak, azok tényleg valódi emberek, valódi regisztráció mögötti igazi swinger után érdeklődő, vagy akív swingerklubba, rendezvényekre és bulikra járó felhasználók legyenek.

 

A végére pedig egy kis statisztika:

 • A törlés elötti felhasználók száma: 894 regisztrált tag.
 • Akik törölték magukat az oldalról : 39 felhasználó
 • Akik regisztrálták magukat, de sose léptek be több mint egy év alatt: 76 felhasználó

Utóirat: a mai napon - 2015.07.28 - további 90 inaktív felhasználót törölünk az oldalról. Most már csak azok vannak a lapon, akik legalább egyszer beléptek, illvetve a törlésre aló figyelmeztetés után beléptek a lapra. Így nem fogunk felduzzadni többezres létszámra!

Bővebben...

SunShine - swingerklub a Balatonnál

Sokan panaszkodtak már, vagy inkább megjegyezték hogy a swinger nagyon budapesti koncentráltsággal bír. Ez azért sose volt így, mert vidéken is mindig megpróbált egy-egy hely vendégkört szerezni. Így most a balatoni régió lett gazdababb egy klubbal amelynek neve: Sunshine Swingerklub. A klubot keszthelyen találhatjátok meg, rövid ismertető van itt róla az oldalon is. De aki igazán az oda járó közösséget szeretné megismerni akkor annak be kell regisztrálnia a Swingercity társkereső oldalra is. Bár társat itt is találhattok, beszélgethettek és ingyen, "odaát" ennek kisebb költséggel járó vonzata van.

Mindenkinek jó swingeres élményt a Sunshine swiklubban!

Bővebben...

Sunshine Swingerklub

Sunshine swingerklub

 

8360 Keszthely

Tel: +36 30 88 68 685, Email: ----
 
 

Napfény sor 18.

 

Köszöntünk a Balaton első és egyetlen Swinger klubjának oldalán!

Szervezett programjaink: minden héten szombaton délutántól kifulladásig!

Igény esetén a klub szolgáltatásai privát rendezvényekre igénybe vehetők. Legyen szó egy baráti társaságról, születésnapról, névnapról, leánybúcsúról, legénybúcsúról.
Keress minket bizalommal!

Természetesen “búvóhely“-ként is igénybe veheted a klubot abban az időszakban, amikor nincs szervezett bulink, így akár napközben is.

Forrás: Kattints ide!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bővebben...
Feliratkozás az RSS csatornára

Belépés / Regisztrálás