Belépés

Rövid ismerető az oldal céljáról

Ebben a menüpontban egy kis összefoglalót kaphatsz az oldalról, és annak tényleges céljáról.
Napjainkban már hihetetlen mód sok társ és partnerkereső van jelen az interneten illetve a köztudatban is. Ezek a partnerkereső helyek arra alapulnak hogy X ember keres magának Y partnert. Hogy a keresésének célja igazából mi, az legyen mellékes. Mi nem szeretnénk ebbe a sorba beállni hogy még egy ilyen oldallal szaporítsuk a létszámot.
Alapjaiban a swingerklubokkal és ezzel a világgal kapcsolatba kerülőknek, illetve az erre kíváncsi embereknek, - legyen az szóló nő, férfi vagy épp pár - próbálunk segítséget nyújtani. Az oldal alapja épp ezért nem az ember mint egyén, hanem a klubok, illetve az ott fellelhető programok, események. Az általunk ismert klubokról információt osztunk meg veled, kedves laplátogató, de ezt tesszük úgy, hogy nem személyes élményeink alapján mutatunk be egy-egy klubot, hanem annak nevét, címét és egyéb elérhetőségeit feltüntetve az adott klub saját weblapjáról átvett rövid ismertetőt szúrjuk be az oldalba. Természetesen megjelölve a forrást, hogy az információ honnan származik! Ugyanígy próbáljuk a swingerklubok programjait is megjeleníteni az oldalon, ez viszont jelen pillanatban kizárólag a mi szorgalmasságunkon múlik! Nem utolsó sorban viszont célunk, hogy a programjaik időpontját, nevét, esetleg tervét ( ötlet, tematika.... ) ha megosztják velünk a klubok, mi azt megjelenítjük pontosan úgy, ahogy ők ezt szeretnék! Az oldalon lesz lehetőség arra, hogy egy-egy klubot, vagy egy-egy programot kiemeljünk a többi közül.
Mindezek mellett viszont a klubok látogatóira, a nőkre, férfiakra is gondolunk, de a párokat sem felejtjük el. Az oldalon található egy rész, ahová regisztráció után lehet bejutni. Maga a regisztráció pár adat megadásából áll, és a sikeres regisztráció után lehetőség van egy részletesebb adatlapot kitölteni. Maga a regisztrációs oldal kitöltése kötelező, de a részletes adatlap már nem! Viszont ugye sok felesleges üzenet megelőzhető ha az adatlapok ki vannak töltve, így aki nem csak nézelődni szeretne, annak célszerű ezt a pár perces dolgot is megtenni. Ezek után lehet keresgélni, nézelődni. Mód van ( vagy legalábbis terv és lesz ) saját avatart, fotót magadról, illetve egyéb fotókat feltölteni mindenkinek, ennek korlátja lesz, hiszen nem képgalériát szeretnék létrehozni, hanem egy kommunikatív helyet.
Fontos! Az adatlapján mindenki egyénileg szabályozhatja majd, hogy mit enged meg látni magáról másnak, ismerősöknek....illetve akár minden adat, kép letiltható, így azt más nem láthatja!
Az oldalon klasszikus üzenőfal nem található! Viszont vannak előre definiált csoportok, ezek témaköre azért lehetőséget ad ismerkedésre, beszélgetésre a jövőben! Próbáltunk tematikusan létrehozni ezeket a csoportokat, így gondolva azokra akik csak beszélgetni vannak itt, de azokra is akik már tényleg kíváncsiak a swingerklubokra, illetve van már tapasztalatuk. Terveink közt van, hogy egy-egy klubnak is indítunk egy-egy csoportot, igy az oda járók, oda látogatók, vagy épp az adott klubra kíváncsi emberek hamar egymásra találhatnak.
Már korábban említettük azt, hogy a klubok programjai megjelennek az oldalon. Ezekre az eseményekre a regisztrált tagok megjelölhetik magukat, hogy ott lesznek, vagy szándékuk van elmenni. Így talán jobban felmérhető egy-egy hely iránti érdeklődés, illetve az adott helyre kíváncsi emberek hamarabb egymásra találnak majd! Vagy akár meghívhatjátok az itt felvett ismerőseiteket, hogy látogasson el ő is arra a rendezvényre.Ha pedig arra vagy kíváncsi hogy ott, ahol épp tartózkodsz, hol van közelben buli, erre is pár kattintást után lehetőséged van. Megadhatod a helyet, ahol tartózkodsz és úgy keressük ki neked a közeli eseményeket, vagy egyszerűen az aktuális tartózkodási helyed alapján. De egy-egy buliról is tehettek fel kérdéseket, kommentálhatjátok azt, sőt lehetőség van egyént, beszélgetést, képet, eseményt tetszés nyilvánítással jelölni, vagy akár a nemtetszést is kifejezni! Ez azért képet ad a dolgokról!
A programok megjelenítésénél lehetőség lesz akár privát bulit szervezni, ehhez segítségül kell kérnetek jelenleg az oldal operátorait. 
Mindenféle ötletet, kívánságot szívesen veszünk, de ez nem azt jelenti hogy azt meg is tudjuk valósítani! 
Köszönjük hogy elolvastad!

Utoljára frissítve:szombat, 07 március 2015 18:04

Belépés / Regisztrálás