Belépés

Swingerklubok - mit jó tudni...

Mi is ez a hely?

Sok-sok embert foglalkoztat az erotika és többen hallottak már swingerklubokról. Van akinek tapasztalatai vannak, de sokan ember van, aki még csak hallott erről hogy létezik ilyen. És sok embernek a nem ismert dolgokról tévképei is kialakulnak. Tény egy klubot nem könnyű fellelni, ezek nem olyan helyek, amit könnyen megtalálhat az utcai járókelő, egy picit utána kell keresni. De mi is az a swinger, mi is a swingerklub? Ha most itt egy hosszú értekezést kezdenénk arról hogy mi a swinger, bizonyára lenne olyan aki kijavítana minket. Maradjunk annyiban hogy egy olyan életérzés, amikor az ember túllép saját, genetikaileg bennünk levő birtoklási vágyunkon és megpróbálunk egy olyan lehetőséget, ami az örömszerzésre épül. Persze a dolognak van önös oldala, mert az egyén még ha tagadja is, mindig saját örömére gondol elsőnek, de a partner öröme is jelen van egy ilyen lehetőségben. Alapvetően ha örömet okozunk az öröm nekünk is! Maga a singer fogalma is van akinek párcserét takar, van akinek párok egymás elötti/melletti játékát, esetleg egymás partnereinek bevonásával. De van akikek a swinger olyan élményt takar, amikor egy férfi több nővel van, illetve akár egy nő több férfivel. De még az is élmény sokaknak ha csak annyit él meg, hogy másokat láthat szex közben vagy épp őt, őket lesik, látják meg. Tényleg nem szeretnénk belemenni ennek pontos definiciójába.
 

Azért ha va időd, ezt a kérdőívet töltsd ki!

És akkor miért is vannak swingerklubok? Ha vannak emberek, akit az előző bekezdés tartalma izgat, azok próbálnak tenni ezért. Persze össze lehet jönni egy panzióban,  saját házban, vagy bárhol, ha meg van erre az igény, de talán egyszerűbb, praktikusabb ha ez emberek egy erre rendszeresített helyen találkoznak. Egyrészt nem kell kíváncsi tekintetek, szomszédok előtt titkolózni, hogy miért is van vendégünk, vagy hova megyünk, másrészt pedig egy ilyen helyre "rajtunk kívül" más is épp azért megy! Nem emelhetünk kifogást az un. "batyus bulik" ellen, ahová is mindenki viszi a kis ételét, italát, törölközőit, és egyéb kellékeit, viszont az oldal nem ezekről az eseményekről szól.


Mi ebben látjuk a swingerklubok létjogosultságát: helyet adnak ennek a közösségnek, és egyben diszkrét közeget is. Egy jól menő klub látogatói közt nem kérdés, hogy történjen klubba bármi, ami ott történik az "ott is marad". Sok klub kínál lehetőséget arra, hogy a látogatói egymásra találjanak, így egy-egy üzenőfalon hatalmas forgalom látható néha, hogy ki milyen partnert keres. Ennek hatásosságát csak a hírdetők maguk tudják, egy klub se képes azt felmérni, hogy mennyi ember, hány látogató van az üzenőfalról. Ennek a hatásfoka kétséges. Egyes klubok külön választották már a partnerekeresőt, sőt van ahol egyszerűen nincs is! Tényleg megoszlik erről a vélemény...

De fontos lenne kiemelni. Minden klub csak a helyszínt adja a dolgokhoz. Senki se hibáztasson egy-egy helyet azért mert számára az este nem lett jó. A klubbeli eseményeket az oda látogatók alakítják, a swingerklubok tényleg csak a játszóteret adják erre.

Sajnos egyre többet hallani olyan pletykát, hogy van a kluboknak olyan "bevonzó" embere - nőkre utalnak leginkább - akik csak azért vannak jelen ebben a világban, hogy a klubokba embereket csaljanak be. Egyrészt a klubba járók ezt hamar kiszúrják hogy ki az aki csak "hülyíti a másikat", másrészt pedig ebben van jó adag urbánus pletyka. De legfontosabb, hogy egy klubos estén nincsenek ott olyan lányok, férfiak akik ezért bármiféle hozzájárulást kapnak! Aki ilyet tapasztal, lát azonnal szóljon a klub személyzetésnek is az ilyen embert hamar eltávolítják és ki is tiltják!
Utoljára frissítve:péntek, 09 május 2014 09:24

Belépés / Regisztrálás