Belépés

Amit jó tudni a Swingerpartner oldalról

Többen feltettek kérdéseket, amelyekre itt próbálunk választ adni, illetve pár - véleményünk szerint fontos - információt is megosztunk veletek.

 • Lesz fizetős része az oldalnak? 
  Nem, nem lesz fizetős a lap! Bárki regisztrálhat, bárki válthat üzenetet másokkal, igyen. Van napi korlát, de ezt még senki se érte el! És az ingyenesség a jövőben is megmarad.
 • Miért nincs fenn sok fotó?
  A válasz egyszerű: mert nem raknak fel az emberek fotókat csak úgy magukról. Nem fotókat nézegetni kell egy ilyen, vagy hasonló oldalra járni. Képgyüjtőgetős lap pedig an épp elég.
 • Kik láthatják a fotókat?
  Ez csak is rajtad áll. Minden albumba feltöltött kép láthatósága a tulajdonosától függ. Lehet a kép publikus, így regisztrált és nem regisztrált tag is láthatja. Lehet függővé tenni regisztráltágtól is, így aki nem lép be az oldalra, nem látja a fotókat. És csinálhatsz személyes albumot is, amit csak ismerőseid láthatnak ( vagy akár csak Te magad! :D )
 • Miért van fórum és csoport funkció?
  A fórum 99%-ban nyilvános. Azaz az ott írott dolgokat, kérdéseket és arra adott válaszokat bárki láthatja. Nagyobb beszélgetések, viták és élmények helye.
  A csoport már zártabb, csak is azok látják a tartalmat akik az oldalon regisztráltak, és inkább egy-egy gyors kérdés átbeszélésére ideális. Viszont a csoport akár közös programot is szervezhet, azaz "eseményt" hozhat létre.
 • Nem látszik aktivitás a lapon!
  Nagyon óvatosan jelezzük: Azt hogy a fórum épp áll, nem azt jelenti hogy egy oldal nem működik. Az emberek használják és kihasználják a privát üzenetküldés lehetőségét, van a háttérben jelentős mozgás. Viszont az is jelemző az oldalra - és minden más társkereső lapra - hogy sokan létrehoznak egy adatlapot és várják a kapást. Azt a bizonyos sültgalambot ne várja senki, ha valaki nem kommunikál pontosan úgy jár mint klubban: Egyszerűen nem lesz semmi sikerélménye!
Utoljára frissítve:kedd, 25 augusztus 2015 09:05

Belépés / Regisztrálás