Belépés

Klubokkal kapcsolatos kérdések

Természetes dolog, hogy az újtól, ismeretlentől félünk de hasznosabb kérdezni, vagy információt gyűjteni dolgokról mint kitalálni esetleg valótlan dolgokat. Pár felmerülő kérdést próbálunk itt öszszefoglalni.

 • Mennyien járnak klubba egy-egy este? 

Kiszámíthatlan. Függ a helytől, az emberek kedvétől, hangulatától, időjárástól. Képtelenség lenne bárkinek megjósolni hogy egy-egy estén hány ember lesz egy adott klubban. Viszont tény, hogy vannak klubok amelyeknek egyik napja erősebb, mint másik létszámban. De ez az évek alatt alakult így.

 • Mi a férfiak és nők aránya, korosztálya?

Szintén lutri bizonyos fokig, hogy milyen korú emberek vannak jelen. Leginkább a 35-40 éves korosztály a jellemző de szép számmal vannak jelen fiatalabbak de idősebbek is. A nemek aránya pedig klubonként változó, de a klubok többsége páros programokat tart, és így úgy engednek be előzetesen bejelentkezett férfit, amennyi a szóló nők aránya, ügyelve az 50-50% körüli létszámra. Viszont pár klub bevállal "gangbang" estéket is, ilyenkor a férfiak száma sokkal több, mint a jelenlevő hölgyeké.

 • Hogy ismerkedjetek klubban?

Minden alapja a kommunikáció. Egy mosoly, egy gesztus. Érteni kell a szavakból, jelekből, merni kell a másik embert, párt megszólítani, megközelíteni. Az alap, hogy azt kapod, ami Te magad vagy, ahogy viselkedsz. Ha valaki kedves, hamar sikeres lesz, de ha valaki mindenkivel elutasító, ennek híre sokáig száll. És figyelj a körzetedre. Szex után, ha valaki nem figyel oda apró dolgokra: saját lepedő, törülköző ott felejtése mindenkinél rossz pont, ahogy sokan megjegyzik, hogy ha valaki nem tussol.

 • Hogy lehet neten, társkeresőn ismerkedni?

Mindig indulj ki saját magadból. Amit megmutatsz magadból a megfogalmazásoddal, adatlapoddal, annak alapján leszel érdekes. Minél jobb, tartalmasabb a bemutatkozásod, annál nagyobb a siker. És egy apróság. Légy figyelmes a szavaiddal és a helyesírásoddal. Egy-egy elütés nem gond, de aki teliszór üzenőfalat, fórumot, saját adatlapot helyesírási hibákkal sok ember szemében nem lesz megfelelő partner. Légy nyitott, ha valaki kritikával él feléd, ne támadj vissza, elegánsan ne vegyél róla tudomást. De ha valaki ír neked, akkor válaszolj rá neki zárós időn belül. A pontosság, a szavahihetőség nagyon hamar szárnyra kap, de diszkréten!

 • Miért van hétköznap és hétvégén is swingerklub? 

Mert van aki nem ér rá hétvégén, vagy csak éppen akkor ér rá. Más társaság, más közeg. Minden nap más!

 • Nem tudom hogy kik járnak klubba, mi van ha ismerőssel találkozom?

Hétköznapi emberek járnak klubokba. Van aki távoli klubot választ, hogy ne találkozzon ismerőssel, van akit ez nem zavar. Nekünk - az oldal üzemeltetőinek - az a véleményünk, hogy klubba ha ott van valaki céllal van ott. És ha találkozik valaki ismerőssel, az is épp ezért van ott. Tehát így ezen kár aggódni. Az ismerős is ember!

 • Milyen ruházat az ideális? 

Magyarországi klubokban szinte mindenhol a jelen levők fehérneműben vannak a nők részéről, illetve maguk által szexisnek ítélt ruhadarabban. Van nő, aki kiegészíti az öltözetét csizmával, magassarkúval, vagy papuccsal, de egy nő akár mezitláb is lehet vonzó. A férfiak zömmel boxerben-polóban vannak a legtöbb helyen. Vannak férfiak akik viszont egy törölközőt csavarva maguk köré. Ez is elfogadott, de kicsit olyan mint melegítőben fogadásra menni. Egy-egy klub lehetőséget ad  ruhás ismerkedésre, de ilyenkor nincs erotika. Illetve van próbálkozás olyan klubokra is - inkább külföldön - ahol a beszélgetés, ismerkedés utcai ruhában de elegánsan történik, de maga az erotika egy elszeparált helyen, távol a szemektől.  Egy leszögezhető: maga az utcai viselett nem megengedett sehol sem.

 • Az óvszerhasználat kötelező?

Röviden a válasz: saját érdeked! Mint tudjuk a testi együttlét nem csak örömöt adhat, akaratlanul is megfertőzheti egyik ember a másikat. Ezt elkerülendő saját érdeke mindenkinek a klubokban ingyen biztosított óvszert használni, elkerülni bármiféle kockázatot. És emellett nagyon fontos odafigyelni a saját higiéniára. Sajnálatos hogy, egy-egy ember számára a tisztálkodás nem annyira kézenfekvő dolog, mint azt elvárnánk embertársainktól.

 • Mi van ha valaki nem tetszik, mi van ha valaki elutasít?

Alapszabály: Egy este során bármi megtörténhet, de senkinek semmi se kötelező, és ha valaki azt mondja hogy nem, azt tudomásul is kell venni!
Igen, bármi megtörténhet, de senkit se kötelez a klubos jelenlét arra, hogy cselekednie is kell olyat, amit épp akkor nem kíván, nem akar. Tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk egyformák. Van akit csak a nézelődés vonz, van akit az hogy őt nézzék. Van aki nem képes bevonni mást az erotikába, csak a párjával vagy épp aktuális partnerével van, mig van olyan ember, pár akit vonz, sőt izgat ha mások is betársulnak hozzájuk.  Van aki úgy gondolja hogyha ott van vele a partnere, ez feljogosítja arra hogy más partnerével legyen. Ez nem így van. Ez egy olyan társasjáték, ahol minden a többi résztvevő beleegyezésével történik! Ha valakit zavar, hogy nézik, akkor vonuljon félre, vagy keressen maguknak egy zártabb helyet. Ezt több helyen úgy hívják: zárt szoba.. De azt nem lehet megtiltani hogy valaki ne nézelődjön. Más kérdés ha már hozzá is ér a párhoz, szexelőkhöz, és ha azoknak ez nem tetszik azt szóvá lehet tenni. 
A másik része a kérdésnek az elutasítás. Ez bizony "pestiesen szólva - benne van a pakliban". Nem lehet úgy készülni hogy "mi vagyunk a tökéletesek" és majd mindenkiben pozitív hatást váltunk ki. Ebből az is következik hogy  ha valakihez közeledünk, az illető elutasít. Nincs ezzel gond! Tudomásul kell venni. Persze emberileg ki nem tart attól hogy "mi van ha nemet mond" a kiszemelt partner. Rossz érzés, de nem dől össze a világ!

 • Swingerklub vagy házibuli?

A válasz egyszerű. Sör vagy bor. Kék vagy piros, szőke vagy barna... Más a klub, más az otthoni privát buli. Mindenki tud érvet, ellenérvet felhozni a két dolog mellett, de ezt a résztvevőknek kell tudni eldönteni. 

 • Magán swingerbuli vagy klubos szervezés a jobb?

Ez az a kérdés, amit sokan feltesznek maguknak. Meg tudjuk érteni, hogy mindenkinek fontos, hogy mire mennyit tud költeni. És itt következik az is, hogy egy-egy swingerklub szervezésében zajló este nem olcsó mulatozás. A mértékletesség, mint máshol is a való életben itt is meghozza a gyümölcsét. Nem kell, sőt nem is jó minden hétvégét klubban tölteni. A különlegesség az élet show-ja, de a rutinos ismétlődés nem biztos hogy jó ebben az életformában.
Egy swingerklubban az ember másképp érzi magát, hiszen tudja, hogy nem valaki magánlakásában van, vagy nem egy panzióban, amit adhoc alapon kibérelt valaki és oda szervez egy estét. Egy klub mindig ad plusz szolgáltatást, így korlátlan az étel-ital, a törülközőt se kell senkinek magával cipelni és így tovább.
Ezzel szemben magán swingerbuliba az emberek viszik magukkal a kis kellékeiket, poharakat, üdítőt, ételt, és óvszert. Ezek a batyus bulik az igazi swingeres esték megcsúfolása. Természetesen nem vagyunk semmi privát rendezvény ellen, de ez az oldal ilyen privát  kezdeményezéseknek nem kíván teret és helyet adni.. Ha valaki utánaszámol csak egy picit, egy ilyen magánbulira az elvitt étel-ital, és egyéb dolgok költségei megközelítik már a klubos tartózkodáshoz való hozzájárulás mértékét. A kényelmesség szerintünk mindenképp megéri, de ezt ki-ki döntse el saját maga. És emelett szinte az összes klub ad lehetőséget arra, hogy érdeke legyen oda menni szórakozni a swinger iránt érdeklődöknek. Van ahol az első érkezők kapnak valami kedvezményt, máshol un. "tagságival" folyamatos kedvezménybe lehet része a swingereseknek, de olyan hely is van, ahol egy adott számú látogatás után egy grátisz belépés lehetőségét kaphatja a vendég. Gondolja át mindenki, hogy nem jobb igényesen szórakozni, mint egy kisebb összeg megspórolása miatt kényelmetlenségek garmadát, és az ezzel együttjáró negatív élményeket a nyakunkba venni?


Mi ezért is a swingerklubokban történő szórakozást támogatjuk és nem a privát magánrendezvényeket.
 

 • Ha van kérdésed, akkor küld el nekünk emailben ( lap alján, kapcsolat menü ) vagy akár az oldalon megtalálható fórumban!

Tovább a kategóriában: Swingerklubok - mit jó tudni... »

Belépés / Regisztrálás