Belépés

Royal Excellence

Royal Excellence Swinger

 

1123 Budapest

Tel: +36-70-402-9957, Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   Győri út 16..

 

 

Kedves Vendégeink!

Sok szeretettel üdvözlünk a Royal Excellence Swinger és Wellness Baráti Társaskör oldalán. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ellátogattál hozzánk. Szeretnénk nektek bemutatni Budapest legújabb klubját a város szívében, a budai oldalon található. 2012-öt a változás évének mondták, hát mi eleget teszünk ennek.
Sok szempontot figyelembe véve gondoltuk újra a swingerezés fogalmát.
Szeretnénk nektek adni valamit, ami több mint amit elérhettek, megfoghattok, megszerezhettek a hétköznapok során. Talán egy vágy, egy új élmény, szenvedély, vagy csak az izgalom hajt? Minket egy dolog, hogy Te aki ellátogatsz hozzánk, minden szempontból jól érzed majd magad.


Klubunk eltérő a többi megszokott klubhoz képest, Budán a MOM Parkhoz közel található.
250 m2-en van kialakítva egy jól felszerelt minden igényt kielégítő nappali és éjszakai szórakozást biztosító felnőtt szórakozóhely. 2x15db öltöző szekrény,2db tusoló, 2db kézmosó, 3db wc, 40 fő leültetésére alkalmas bár és társalgó. Maximum létszámot kb 60 fő-ben határoznánk meg. Az utcáról való bejutás után rögtön a recepcióra érkezel, ahol személyzet megadja neked a tájékoztatást a klubról, és kiszolgál az öltöző kulccsal, majd átöltözésed után rögtön a bárba tudsz belépni ahol a társalgó rész is található. Onnan az út a jakuzzi és a masszázs térbe vezet majd, és tovább haladva beléphetsz az érzékek birodalmába, ahol csak a képzelet szabhat határt, és a vágyak beteljesülhetnek.


Szeretnénk egy családias, meghittebb együttlétekre vágyó vendégközönséget kialakítani, akinek fontos a közösség, és nem a nagyüzemi megoldásokra vágynak.
Ha Te is úgy gondolod, hogy felkeltettük érdeklődésedet, akkor sok szeretettel várunk egy telefonos bejelentkezés után. Ha esetleg nincsen párod akkor segítségedre szolgálhat a társkereső üzenőfal ahol akár már a klublátogatás előtt is párra találhatsz, és így már kettesben érkezhettek meg hozzánk.


Klubunk gondoskodik a biztonságodról és az incognitodról, teljes diszkrécióban szórakozhatsz nálunk. De tőled is elvárjuk a kulturált megjelenést, viselkedést és a megfelelő közösségi hozzá állást, mint a nők, és férfiak részéről egyaránt. Kérünk Titeket, hogy a táskátokat és minden más holmitokat hagyjátok a szekrényetekben. Ha értéktárgyaidat szeretnéd széfbe zárni, akkor leadhatod a pultnál. Minden esetben az öltöző kulcsok leadása is itt történik az est alatt, csak is kizárólag cigaretta, síkosító, és egyéb vágyfokozásra alkalmas termékek hozhatók be.


A Royal Excellence vállalja Privát rendezvények lebonyolítását is (pl: leánybúcsú, legénybúcsú, születés és névnapok céges csapatépítő jellegű rendezvények, és még sok más jellegű Party megrendezését.
Fotózás és videó készítésre is kiválóan alkalmas a környezet, náluk mindent lehet de semmi sem kötelező.
Teljes információt a Privát rendezvényekkel,vagy a Klub kibérléséről kapcsolatban, vagy bármilyen más jellegű kérdésre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. webmail-en kaphatsz.


Kívánunk neked felejthetetlen élményekben gazdag szórakozást.

Forrás: Kattints ide!

 
 
 
 
Utoljára frissítve:szerda, 18 február 2015 08:59
Tovább a kategóriában: « Martini Swinger Club Exotic Swinger »

Belépés / Regisztrálás