Belépés

Swingersziget

A Klub bezárt!

Swingersziget

 

Délegyháza 2337

Tel: +36-30-875-6551,    Nomád part

A klub a weblapja szerint 2014. 10. hóban lesz ismét nyitva!

Szeretettel köszöntünk honlapunkon. Reméljük honlapunk átolvasása után kedvet tudunk csinálni egy ebben műfajban mozgó vagy e műfaj iránt érdeklődő minden kedves látogatónk számára. Clubunk létrehozásánál fő szempontunk a diszkrét, kultúrált, izgalmas időtöltés elsősorban párok számára, de természetesen minden kedves egyedülálló hölgyet és urat is szeretettel várunk.

Clubunk egy félszigeten helyezkedik el, ahol rendelkezünk egy 200 nm-es,  kb. 50-60 főt befogadó központi házzal és 6 db 4 személyes kisházzal is. A kisházak külön fürdőszobával, tv-vel felszereltek, ahol a party befejezte után kipihetnhetitek az egész estés „fáradalmakat”. Kifejezetten ügyelünk a tisztaságra, ezért minden berendezési tárgyunk könnyen tisztítható, és a party befejezése után fertőtlenítésre kerül.

Igényes környezetben, bárpulttal felszerelt társalgóban, külön bejáratú ajtók nélküli szobákban várunk egy könnyed időtöltésre. Kérünk mindenkit, hogy a biztonságos együttlét érdekében használjatok óvszert és figyeljetek a személyes higiéniára. Óvszer minden helyiségben található.  

Rendelkezünk egy 22 méteres kültéri fedett medencével melynek szélén is folytathatjátok a bent elkezdett ismerkedést vagy akár az együttlétet. Kültéri 10 fős szaunánk közvetlen a medence mellett található. A medence és a szauna használati díjait a hozzájárulás tartalmazza.

Clubbunk,  Bp.-től  27 km-re található Délegyházán.  Érkezéskor az autótokat saját, zárt, mások által nem látható 35 férőhelyes parkolóban parkolhatjátok le, amely a recepciótól pár méterre található.

 

Forrás: Kattints ide!

 
Utoljára frissítve:szerda, 18 február 2015 08:58
Tovább a kategóriában: « Dusk to Dawn Elit Swinger »

Belépés / Regisztrálás