Belépés

Secret Desire

Secret Desire Swinger Club

 

1165 Budapest

Tel: +36-30-679-8795, Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   Veres Péter út 121.

 

Kedves Látogató !

A Titkos Vágyak Swinger Club, illetve ahogy mi hívjuk, Secret Desires Swinger Club egy tizenhárom fős magánszemélyek csoportjából álló egyesület, teljesen privát klubja. 

 

Mi Stendhal híres szerelmes versét egy kicsit másként értelmezzük, mint amire a költő szánta.
 

„Mi nem hirdetjük fennen, hangos szóval,
csak te, csak én, örökké és holtomiglan...."


Egyértelműen ragaszkodva az elsődleges társunkhoz, nálunk ebbe a kapcsolatba még belefér más is. A fantáziának szabad utat engedve még egy személy vagy akár pár is. Ez a mi kapcsolatunkban nem megcsalás, hanem a sexkultúrának egy magasabb szintű művelése, a kötöttségek nélküli szeretkezés.

Célunk, - többek között - a különleges szórakozási lehetőségek megvalósításának biztosítása, ezek megszervezése és lebonyolítása. Lehetőséget biztosítani a közel azonos erkölcsi és intellektuális elképzelésekkel bíró emberek számára a zártkörű, de kulturált találkozásokra. Tagjaink közös érdekeinek védelme és képviselete.

Természetesen minden olyan személyt, személyeket, szeretettel várunk pártoló tagjaink sorába, akik magas elvárással bírnak a swinger életérzés kiteljesedéséhez.

A privát jelleg VIP-es kialakítása és fenntartása érdekében klubnapjainkon csak előre bejelentkezett személyeket (párokat) tudunk fogadni. Első bejelentkezéshez a bejelentkezési lapot kell kitölteni elektronikus formában, majd személyes visszajelentkezéssel (email vagy telefon) biztosítjuk a bejutás lehetőségét. Aki már tagunk, annak elegendő a telefonos bejelentkezés is.
A klub vezetése a tagfelvétel kapcsán olyan módszert alkalmaz, amely teljes mértékben garantálja a diszkréciót és nagy valószínűséggel kizárja az ide nem alkalmas jelentkezőket.
A klubélet kapcsán a házvezető fogadja a vendégeket és (az új tagok részére) bemutatja a klub valamennyi helyiségét, majd a vendégeket az öltözőhöz kíséri. Tájékoztat az aktuális programról, a fogyasztható étel és ital választékról. Meghallgatja a sajátos kéréseket és intézkedik azok megvalósításáról. Bemutatja a további személyzetet, akik feladata a vendégek maximális kiszolgálása és szórakozásának biztosítása.
Kellemes szórakozást kívánunk !
S.D. Swinger Club vezetése.

 

Forrás: Kattints ide!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Utoljára frissítve:szerda, 18 február 2015 08:57
Tovább a kategóriában: « Elite Diamond Sunshine Swingerklub »

Belépés / Regisztrálás